avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Am nevoie de un mediator cu sotul meu inainte un ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Am nevoie de un mediator cu sotul meu inainte un divort amiabil

Buna ziua,
Am o rugaminte, as dori sa port o ultima tentativa de impacare cu sotul meu ....dar am nevoie de cineva din afara familiei. Nu reusesc ca port o discutie amiabila cu sotul meu, as incerca cu ajutorul unui mediator, sa-l fac sa accepte o ultima tentativa de impacare...cum as putea proceda in acest caz?
multumesc
Cel mai recent răspuns: sozo , utilizator 22:29, 5 Decembrie 2012
Intrati pe tabloul mediatorilor, alegeti un mediator de pe tabel si contactati-l in vederea informarii asupra procedurii medierii si al beneficiilor acesteia.
Informarea este gratuita.

[ link extern ] /
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un web-site abuziv la adresa mediatorilor Mediator Maria Raduc Mediator Maria Raduc Buna ziua. Am avut urmatorul dialog cu un client : client: - Dumneavoastra sigur sunteti mediator autorizat? eu: - Desigur, uitati legimitatia, ... (vezi toată discuția)
Etape parcurgere procedura informare si mediere sexu sexu daca eu initiez medierea si piritul nu se prezinta la sedinta de informare gratuita ,pot sa ma duc in instanta? iar daca se prezinta si dupa informarea ... (vezi toată discuția)
Mediere in partaj constan constan Cum se desfasoara concret prin intermediul unui mediator, partajul bunurilor comune dupa ce hotararea de divort a ramas definitiva si irevocabila si cum pot ... (vezi toată discuția)