avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este onorariul unui avocat pentru un dosar de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este onorariul unui avocat pentru un dosar de reabilitare?

cat ar costa onorariu pentru rep in instanta pentru o reabilitare judecatoreasca la judecatoria buftea,
Cel mai recent răspuns: ContSters277125 , utilizator 19:22, 22 Ianuarie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ştiu dacă a-ţi primit răspuns...
În principiu, depinde de avocat, dar nu este un caz complex, deci nu vă costă mult.
O altă posibilitate este să formlaţi dvs. cererea, fără a-ţi fi reprezentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea onorariului pentru o reabilitare judecatoreasca...? cristi.net cristi.net Intentionez sa demarez o actiune de reabilitare judecatoreasca. Evident, in acest scop am nevoie de serviciile unui avocat. Ma poate ajuta cineva cu o opinie ... (vezi toată discuția)
Furt calificat al8u al8u Am si eu o problema si anume fratele meu este arestat 29 de zile pentru furt calificat. El si-a recunoscut fapta si este la prima abatere. Care sunt sansele de ... (vezi toată discuția)
Informare onorarii avocati mponta73 mponta73 Buna ziua As dori sa aflu ce tarife se practica pentru onorariul unui avocat care te reprezinta intr -un proces. (vezi toată discuția)