avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda de 10.000 lei pentru daramare perete
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda de 10.000 lei pentru daramare perete

Am primit amenda 10.000 lei pentru daramare perete, m-am judecat iar acum am pierdut si trebuie sa platesc, mai pot face ceva, pot plati in rate ?
Cel mai recent răspuns: gabygaby1 , utilizator 11:22, 8 Decembrie 2012
Ati epuizat toate formele de atac?
Daca ati pierdut la toate instantele, incercati si plata in rate, facand o cerere in acest sens.
Nu ma pricep deloc, primisem nu stiu ce hotarare si aceasta trebuia data la avocata, nu stiu ce sa faca cu ea, am uitat complet sa anunt avocata, i-am dus hotararea dupa 4 luni de zile, iar ea mi-a spus ca nu mai poate face nimic, decat sa asteptam o somatie ceva de genul iar dupa aceea sa faca ea o cerere sa imi ia o treime din salariu...imi pare rau ca nu ma pot exprima cum trebuje dar nu ma pricep de nici o culoare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2012
gabygaby1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de 10.000 ron pentru modificare pereti gabygaby1 gabygaby1 Am primit o amenda de 10.000 ron pentru daramare perete, m-am judecat, iar hotararea este sa achitam amenda.Se poate achita in rate ? S-au alta modalitate (vezi toată discuția)
Cum pot face pe cineva să-mi plătească daune într-un accident ... Nico10M Nico10M Cum pot face pe cineva să-mi plătească daune într-un accident fără să implic poliția? (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns..urgent mirela261 mirela261 va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine k sunt disperata,acum 2 ani de zile am facut un credit de nevoi personale,girant fiind sotul meu care a girat cu ... (vezi toată discuția)