am avut probleme cu stalpi de curent au fost de lemn si ia schimbat cu stalpi de beton sui nu am mai putut intra pe net
ce se poate intampla in momentul cand dosarul de pensionare sa pierdut ?
exista p[recedente de rezolvare a unui caz asemanator?
Aici,este o problema juridica,care pe mine ma depaseste.
Eu incerc sa va ajut in continuare,atat cat pot.
Ati primit raspuns oficial de la casa locala,in urma interventiei ?
Care este acesta ?
La decizia din 30/11/2005 aveti tot dosarul ?Asa ar trebui.
Adica:Buletinul de calcul;date si elemente...;punctajele anuale si punctajele suplimentare ?.
Trimite-ti pe adresa mea,raspunsul casei locale si restul dosarului din 30/11/2005.
Adica:Buletinul de calcul;date si elemente...;punctajele anuale si punctajele suplimentare.
Nu este obligatoriu.Numai daca,aveti incredere ca va mai pot ajuta.
buna ziua vin cu o veste buna
eu am fost plecat vreo 3 luni la baiat in ungaria in acest timp mi sa facu reclcularea pensiei si pe baza cererilor facute de dumneavoastra mi sa marit punctul de pensii si mi sa dat o suma de bani retroactiva dar nu mi a venit nici o decizie
ar trebuie sa primesc asa ceva?
Plata(restantele)s-a facut in baza unei decizii.
Cand aveti drum la Onesti,mergeti si pe la casa locala si cereti relatii despre decizie.
Cand intrati in posesia deciziei,postati punctajul mediu anual si data de la care se face plata.
Va multumesc !
viomitrea
Buna ziua ,
Am iesit la pensie limita de virsta in anul 2006 si nu mi s-a marit pensia cu 50 % pt grupa 1 , acum mi se mai mareste cu ceva procent pentru ... (vezi toată discuția)
Pentru pensie
cornel10
am 61 ani , sant an pensie de boala gradu 2 din 2000 . am 19 ani si 8 luni lucrat an grupa 2 de munca. 11 ani grupa 3 de munca . pe decizie scrie . cotizat ... (vezi toată discuția)