avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RECUPERARE TAXA DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICOLE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RECUPERARE TAXA DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICOLE

Buna ziua! Am cumparat un autoturism DACIA LOGAN F2 AMBIANCE 1,4, conform facturii nr._________ , din data de 22-07-2010.
Pentru a inmatricula acest autoturism conform DECIZIEI DE CALCUL AL TAXEI PE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE din data de 17-08-2010 am platit la Administratia Finantelor Publice a Municipiului Braila suma de 2087 ron., conform chitantei nr._______ din data de 18-08-2010.
Ce demers trebuie facut pentru a se recalcula taxa si recupera acesti bani, dati pentru a inmatricula acest autoturism nou, nu adus din strainatate, la care se plateste o taxa mult mai mica decat la un autoturism nou,conform noilor norme legislative????
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 13:59, 9 Decembrie 2012
Va rog cititi acest topic, veti afla amanunte, daca nu este clara situatia, puteti da cautare in forum "recuperare taxa auto", veti gasi foarte multe topice pe aceasta tema.


www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto doinamonica doinamonica Buna ziua. Doresc sa intreb urmatorul lucru: daca am platit taxa poluare in septembrie 2010 pentru un Logan nou, din fabrică, 2087 ron taxa de poluare, mai ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)