avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nedreptate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nedreptate

ce poate face o angajata insarcinata atunci cand este demisa doar pentru simplul fapt ca este insarcinata si nu poate lucra la parametri normali?:help:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 9 Decembrie 2012
Posibil sa fie acesta mentalitatea angajtorului dvs , insa legea nu o poate incaca nimeni
si unde ma pot adresa pentru a semnala aceste incalcari ale legii?
Nerespectarea legislatiei muncii poate fi semnalata ITM-ului sau Inspectiei Muncii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina Denisa57 Denisa57 Spuneti-mi va rog daca nu am anuntat in scris angajatorul(am anuntat doar verbal)ca sunt insarcinata,exista riscul sa am probleme la acordarea concediului de ... (vezi toată discuția)
Ccc si dreptul muncii AE12 AE12 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica care se afla in concediu de risc maternal de 3 luni iar peste cateva zile voi intra in prenatal. Slava Domnului am depasit ... (vezi toată discuția)
Demisie scrisa macoveimagda macoveimagda Am si eu o mare problema. Lucrez la o gradinita particulara si acum 2 saptamani si jumate am avut o discutie mai urata cu sefa in urma careia am hotarat sa imi ... (vezi toată discuția)