avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca incheiat cu primaria al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca incheiat cu primaria al asistentului personal la decesul persoanei cu handicap

data incetarii CIM al asist. pers. incheiat cu primaria la decesul pers. cu handicap este ziua decesului sau ziua urmatoare?Dat fiind ca incetarea CIM a survenit din motive ce nu tin de pers, asist. pers. beneficiaza de salariu compensatoriu sau de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 4 Februarie 2009
Potrivit alin.4 al art.39 din Legea nr.448/2006, la data decesului persoanei cu handicap grav , contractul individual de muncă al asistentului personal încetează de drept.

:offtopic:
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi intrebare. Este o incalcare a regulamentului de postare pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea cim pe durata determinata a asistentului personal la decesul persoanei cu handicap grav ghita galdau ghita galdau desi art 39 alin 4 din 448/2003 prevede incetareaDE DREPT in 53/2003(CM) art 56 nu precizeaza aceasta situatie, temeiul legal din decizia de incetare ...este ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca geanina_Prv geanina_Prv In cazul asistentului personal incadrat cu CIM pe perioada nedeterminata, la decesul persoanei cu handicap CIM al acestuia inceteaza de drept conf. art.39 ... (vezi toată discuția)
Asistent personal al persoanei cu handicap calytul calytul In cazul decesului persoanei cu handicap, asistentul personal mai beneficiaza de preaviz? Pentru ca am inteles ca au statut separat si n+ar mai beneficia. unde ... (vezi toată discuția)