avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incredibil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incredibil

Nu imi vine sa cred cum de:
,,Alin Trăşculescu va fi cercetat în libertate, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul fostului deputat faţă de înlocuirea interdicţiei de a părăsi ţara cu măsura arestării preventive, în dosarul de corupţie al acestuia. Trăşculescu a ieşit, vineri seară, din arestul Poliţiei Capitalei, informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, vineri, recursul fostului deputat PDL Alin Trăşculescu împotriva deciziei Tribunalului Capitalei prin care a fost înlocuită măsura interdicţiei cu cea a arestării preventive şi a fost emis un mandat de încarcerare pe numele lui.

Instanţa a admis recursul fostului deputat, astfel că acesta, aflat în arest preventiv din 29 noiembrie, va fi pus în libertate de îndată."
Si totusi suma pentru darea de mita care a fost arestat este de 200.000euro,tatal meu a fost respins la T.B.la cererea de eliberare sub control judiciar in 6 dec a depus recursul( inca nu s-a dat o data)pentru suma de 50 euro pt care nu sunt dovezi concludente.Concluzie:Daca esti un om de rand te mananca puscaria.Datimi si mie un sfat unde sa ma duc ce sa fac pt dreptate!
Cel mai recent răspuns: alecsandraa8 , utilizator 00:19, 10 Decembrie 2012
Mda, nu sunt putine cazurile cand inalti functionari scapa cu povesti care atrag scarba si dezgustul societatii fata de organele de drept, cum ar fi:

-spaga era prea mica
-nu lua spaga decat ocazitional

Mai vine si unul care se plange ca nu ii ajunge salariul de functionar:

[ link extern ]

Pacat ca nu si-a precizat si salariul.
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2012
kisso, utilizator
Au dat si instantei o atentie din ce-a luat el,nu-i normal?Si unde mai e dreptatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tainuirea unui bun provenit dintr-o infractiune cristynn cristynn Buna ziua, As dori sa stiu daca Tribunalul Bucuresti in acest dosar a admis de 2 ori cererile de liberare conditionata si inlocuirea masurii preventive,dupa o ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare fara drept de apel si recurs... Zoia_gheorghe Zoia_gheorghe Sotul meu este acuzat de furt calificat art 208 alin1 , art 209 alin 1, lit e,g si i. Acest dosar dateaza din anul 2005. A fost arestat in data de 13.11.2006 ... (vezi toată discuția)
Dosar diicot- restituirea dosarului la procuror pt refacerea actului de sesizare mka-ella mka-ella Buna seara! As dori sa aflu ce se intampla cu inculpatii aflati in stare de arest preventiv, daca se dispune restituirea dosarului la procuror. Este vorba de ... (vezi toată discuția)