avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil

Buna seara,
As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie in cazul urmator:
-am terminat facultatea in 2010
-in februarie 2012 am nascut
-in iulie 2012 mi-am dat examenul de licenta devenind astfel absolventa.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:05, 10 Decembrie 2012
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau studenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. In cazul dvs. cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC sunt: martie 2011 - februarie 2012.

3. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC nu exista conditia de a fi absolventa sau de a promova examenul de licenta ci numai de a frecventa cursurile de zi ale facultatii.

4. Spuneti ce statut ati avut in cele 12 luni aratate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ionela14 ionela14 Buna ziua , sunt insarcinata in 4 saptamani si peste aproximativ 2 saptamani urmeaza sa sustin examenul de licenta pe care insa trebuia sa il dau anul trecut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mãmicã andrucroitoru andrucroitoru Soția mea a terminat anul acesta facultatea (în iulie) dar încă nu și-a dat licența (dar o va da în februarie). 1. Ea este considerată ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)