avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident fara inpact
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident fara inpact

Mergeam in spatele unei masini care circula foarte aproape de marginea drumului si foarte incet. Mi-a dat impresia ca vrea sa oprească. In apropierea unei intersecţii in care drumul pe care ma deplasam era cu prioritate am inceput depasirea autov, acesta a virat brusc la stânga fara a semnaleaza si fara a se asigura. Nu am lovit masina dar in încercarea de a evita impactul am intrat in stîlpul de pe coltul intersecţiei. Soferul si-a recunoscut vina,mi-a dat asigurarea,s-a facut si proces verbal,a fost sanctionat. Acum nu stiu daca asigurarea imi va despăgubi.
Cel mai recent răspuns: catalinacorina , utilizator 16:26, 11 Decembrie 2012
Prima conditie pentru a fi despagubit este sa avizati in scris societatea de asigurari (fie pe RCA-ul vinovatului, fie pe CASCO dvs).
Succes!
Deci ar fi normal sa fiu despăgubita nu? Am facut tot ce trebuia. Dar inspectorul de daune a spus ca s-ar putea sa nu fiu despagubiata. Dmv ce credeti?
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
catalinacorina, utilizator
Pe langa recunoasterea vinovatiei e necesar sa rezulte din dinamica accidentului ca celalalt sofer a fost vinovat. Asiguratorul va face verificarea inainte de a da acceptul de plata.

Va urez succes!
Am inteles ! Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie , posibil culpa comuna? dvnity dvnity Buna ziua, In urma cu 1 luna si ceva sotia mea si cu mine am avut un accident de masina. Mergeam pe un drum judetean cu 2 sensuri de mers , am vrut sa facem ... (vezi toată discuția)
Neadaptarea vitezei la conditiile de drum iordache_teodor iordache_teodor Buna seara,poate ma ajuta cineva va rog cu ceva informatii... Joi dimineata ma deplasam pe un drum judetean cu o autoutilitara in spate la alte doua auto. ... (vezi toată discuția)
A procedat corect politia? simina carmen simina carmen Fiul meu a patit un accident si credem ca a fost nedreptatit, din aceasta cauza va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra. Sa relatez faptele: circula in ... (vezi toată discuția)