avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice tip de procedura online
Discuție deschisă în Achiziţii publice

tip de procedura online

Am urmatoarea situatie: pregatesc documentele pentru o licitatie cu procedura online, fara licitatie electronica; criteriu de atribuire cel mai mic pret.

AC a solicitat in formulare sa se completeze: formular de oferta si centralizator de preturi!!!
Daca procedura este online, si pretul se cripteaza, de ce sa incarc in SEAP formular de oferta si centralizator de preturi? Adica pe o parte criptez pretul, pe alta il afisez?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:06, 12 Decembrie 2012
acelea sunt formulare puse la dispozitie. daca nu le-ar fi pus odata cu documentatia nu ar mai fi avut cand. aceste cerinte oricum vor trebui respectate, ca dvs alegeti sa o faceti odata cu depunerea ofertei sau dupa ce oferta dvs. va fi declarata admisibila e doar optiunea dvs.. totusi, problema criptarii pretului este controversata pt. ca pretul nu e totuna cu propunerea financiara iar lipsa propunerii financiare duce implicit la respingerea ofertei. asa ca apreciati dvs. cum alegeti sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie online seap - eroare la incarcare, sanse contestatie CRISTINASTOICA1985 CRISTINASTOICA1985 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la licitatia online pe SEAP. In momentul inscrierii si depunerii actelor pe site ul SEAP , oferta financiara snu se ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Procedura online - decriptare oferta financiara inainte de ora limita atlasconsult atlasconsult Legat de modul de derulare a procedurilor de achizitie publica derulate on-line, cu up-loadarea documentelor de calificare, tehnice, etc si criptarea ofertei ... (vezi toată discuția)