As dori sa ma ajute cineva cu niste raspunsuri. Sunt si eu una dintre persoanele norocoase care am promovat examenul de admitere in barou dec 2008 si as dori sa mi spuna cineva care este procedura de inscriere la Adm.financiara si tipizatele specifice de unde le pot procura ?
Va multumesc!
nu inteleg un lucru, la ce iti trebuie stampila cu mentiunea av. colaborator daca av. indrumator nu ti permite dreptul la clientela? adica nu poti introduce actiuni, cereri cu stampila ta...nu ai contract de asistenta juridica, nu vad ce poti face cu stampila...!!!!o tii in buzunar!!!
tocmai asta spuneam Andreea, daca avocatul indrumator nu ti permite sa ai clienti tai, ce faci cu acea stampila (cu mentiunea av. colaborator)?? nu o poti folosi....
Pai nu ti-o faci, intrucat daca nu ai dreptul la clientii tai, indirect nu ai dreptul nici la stampila respectiva. Iti faci parafa si gata :)
Acuma e drept ca in practica poti sa-ti faci ce stampila vrei, ca oricum nu te intreaba nimeni de la firmele respective, dar cert e ca, asa cum spuneai, nu ai ce face cu cele pe care nu le poti folosi.
Avocat stagiar
geo26
avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)