avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat stagiar colaborator
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat stagiar colaborator

As dori sa ma ajute cineva cu niste raspunsuri. Sunt si eu una dintre persoanele norocoase care am promovat examenul de admitere in barou dec 2008 si as dori sa mi spuna cineva care este procedura de inscriere la Adm.financiara si tipizatele specifice de unde le pot procura ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:48, 28 Martie 2009
nu inteleg un lucru, la ce iti trebuie stampila cu mentiunea av. colaborator daca av. indrumator nu ti permite dreptul la clientela? adica nu poti introduce actiuni, cereri cu stampila ta...nu ai contract de asistenta juridica, nu vad ce poti face cu stampila...!!!!o tii in buzunar!!!
Citeste cu atentie statutul, inclusiv anexa XII. Ai dreptul la stampila NUMAI daca ai dreptul la clientela proprie.
tocmai asta spuneam Andreea, daca avocatul indrumator nu ti permite sa ai clienti tai, ce faci cu acea stampila (cu mentiunea av. colaborator)?? nu o poti folosi....
Pai nu ti-o faci, intrucat daca nu ai dreptul la clientii tai, indirect nu ai dreptul nici la stampila respectiva. Iti faci parafa si gata :)
Acuma e drept ca in practica poti sa-ti faci ce stampila vrei, ca oricum nu te intreaba nimeni de la firmele respective, dar cert e ca, asa cum spuneai, nu ai ce face cu cele pe care nu le poti folosi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de colaborare al stagiarului Lucian Croitoru Lucian Croitoru Un avocat [b]stagiar [/b]care are un contract de colaborare cu o forma de organizare a profesiei (un cabinet individual, de exemplu) poate sa aiba dreptul la ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar geo26 geo26 avocatul stagiar care are un contract de colaborare cu avocatul indrumator mai poate colabora si cu alti avocati (definitivi) pe anumite dosare, spete alte ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre un avocat si un colaborator avocat ? netie netie Va rog spuneti-mi care este diferenta dintre un avocat si un colaborator avocat. Va multumesc. (vezi toată discuția)