avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plata catre APIa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plata catre APIa

Buna ziua,
Pe data de 2.10.2012 am primit de la APIA un PV de constatare a neregulilor si de stabilire a creantelor bugetare in care mi se aduce la cunostinta ca pentru campania 2009 mi s-au acordat mai multi bani (de fapt in 2007,008, 2009 am declarat 5 ha de teren, dupa care incepand cu 2010 am facut cerere ca sa mi se scoata 1.5 ha pe care nu ii mai puteam intretine). In PV se specifica faptul ca la controalele administrative si incrucisate au fost erori prin modificarea suprafetei in minus a blocului fizic in LPIS.
1. Suma pe care mi-o imputa este destul de mare, nefiind egala cu suma care mi-a fost data pentru cele 1.5 ha. Este cumva precizat undeva procentul cu care se penalizeaza?
2. Ma pot prevala de art 5, alin 3 din REGULAMENT (UE) NR. 65/2011 AL COMISIEI din 27 ianuarie 2011 ([ link extern ] >

Multumesc

Alte discuții în legătură

Titular decedat iluana iluana Un titular - proprietar de teren a fost verificat de APIA( Agentia de plati si interventie pt agicultura), la Controlul clasic pe teren in anul 2010.A avut ... (vezi toată discuția)
Cum se contesta un pv constatare nereguli apia zama cristian zama cristian Am primit zilele acestea un PV constatare nereguli si stabilire creante, de la APIA, prin care sunt obligat a returna 740 lei din suma totala alocata de 1500 ... (vezi toată discuția)
Litigiile cu apia se castiga ! Roland Mindrila Roland Mindrila De curand Tribunalul Suceava a pronuntat o sentinta de admitere a actiunii avand ca obiect : 1. Anularea in totalitate a Procesului Verbal de Constatare ... (vezi toată discuția)