avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tranzactie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tranzactie

Buna ziua !
Acum cateva zile am fost contact de cineva pe email in legatura cu un anunt pe care il am postat pe un site de licitatii din romania ! In anunt este vorba despre un telefon pe care vreau sa il vand , omul respectiv mi-a spus ca e de acord cu pretul si ca imi trimite banii prin western-union , eu in schimb trebuie sa i trimit lui telefonul in Nigeria , mi-a dat toate cele necesare expedierii , mi-a spus ca imi trimite el primul banii !
Acum stau si ma gandesc ca exista posibilitatea sa fie scammer ? Ma gandesc ca imi trimite banii si dupaia spune ca nu i-am trimis telefonul , chiar daca eu intentionez sa fac asta , mentionez ca tine neaparat ca telefonul sa fie trimis prin EMS ! I-am spus ca DHL e mai rapid in schimb o tine pe a lui cu EMS .
Ce as dorii sa stiu !
Daca imi trimite banii prin western union exista posibilitatea sa i ia inapoi ?
Ce se intampla daca spune ca nu i-am trimis telefonul desii eu o fac ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri , daca mai am ceva de intrebat o voi face aici !
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 16:32, 16 Decembrie 2012
Intrati pe forumul "Raspunsuri in comunitate", veti gasi cazuri cu persoane care au facut diverse cumparaturi online si ce tepe si-au luat, au pierdut si produsul si banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online JohnnyKid22 JohnnyKid22 Buna ziua ! As vrea si eu sa va expun o problema si daca se poate sa imi dati un raspuns cat mai repede posibil ..... Acum 3 zile am trimis un colet cu un ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)