avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Salariu Avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Salariu Avocat

Ajutati-ma si pe mine va rog sa aflu care mai este salariul pentru un avocat cu 3-4 ani experienta (si educatie rasarita) in Bucuresti la un cabinet de avocatura de top romanesc sau la o multinationala de avocatura acum in decembrie 2012. cam care e plaja de negociere?

Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
Vedanta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 29 Decembrie 2012
In general avocatul nu are un salariu fix, venitul lui lunar provine din onorariile pe care le incaseaza pentru cauzele in care este angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat burgcrist burgcrist Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos cit este un onorariu acceptabil (mediu ca si tarif) pentru aparare intr-un proces penal? Am inteles ca se negociaza ... (vezi toată discuția)
Avocati si societatile de consultanta? Iulian81 Iulian81 Imi scapa urmatoarea situatie: un avocat doreste sa se angajeze la o firma(SRL) de consultanta in management si afaceri sau o firma ar avea nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Costul unei consultante la un birou de avocat aniela parvu aniela parvu Am stabilite mai multe intalniri la cateva birouri de avocatura, de genul...x si asociatii. Insa nu cunosc care sunt tarifele. Mentionez ca vom consulta mai ... (vezi toată discuția)