avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Termen contestatie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Termen contestatie

Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns la urmatoarea problema? Este vorba despre un ONG, beneficiar in proiecte cu cofinantare europeana, mai exact POSDRU. Pe unul din proiecte a fost "taiata" o suma de bani (detaliile nu sunt importante). Am depus contestatie la Ministerul Muncii. Am primit raspuns din partea acestora, raspuns prin care ni se comunica faptul ca "taierea" sumei respective a fost justificata.

Intrebarea este urmatoarea: pentru a contesta in instanta raspunsul celor de la Ministerul Muncii exista un termen de 30 de zile? Sau raspunsul lor nu este considerat act administrativ si poate fi contestat in instanta in termen de 6 luni?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: eduardvalalex , utilizator 11:35, 21 Decembrie 2012
Cei care au taiat banii sunt cei de AMPOSDRU, si lor trebuia sa contestati, nu la Ministerul muncii.Contestatia trebuia sa fie adresata lor daca aveati justificarea ca suma taiata nu este corecta.Raspunsul lor se putea contesta in instanta. Pentru lamuriri cititi OUG 66/2011
[ link extern ]
si OUG 64/2009:
www.avocatnet.ro/content/art...
Am inteles, multumesc. Dar ipotetic vorbind, care ar fi termenul limita pentru a contesta, in instanta, raspunsul lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - studenti neplatiti theodor_barbu13 theodor_barbu13 Buna ziua! Ma numesc Barbu Theodor, sunt din Ploiesti, student la Univ. Transilvania din Brasov si vara aceasta am facut practica la un service auto din ... (vezi toată discuția)
intrebare legata de un proiect posdru implementat de inspectoratul scolar IoanaMaz IoanaMaz In perioada septembrie 2011-august 2012, am activat ca expert pe termen scurt in cadrul unui proiect POSDRU implementat de Inspectoratul Scolar - inceput in ... (vezi toată discuția)