avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotãrâre investita cu titlu executoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotãrâre investita cu titlu executoriu

Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma se ridică la 5000 lei.
Centrul bugetar Palatul Copiilor Alexandria invocă ordonanța 71/2009 și ordonanța 17 din 23 aug 2012. Eu am depus la unitatea de învățământ și la centrul bugetar copie hotărârea judecătorească executorie pe data de 3 august.
Cum pot să intru în posesia acestui drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 5 Ianuarie 2013
Să înțeleg că primesc acest drept eșalonat!
Vă mulțumesc.
Da, veti primi esalonat aceste drepturi ...intrati sub incidenta OG nr.17/2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale restante. Filip Alexandru Filip Alexandru Exista o hotarare definitiva din recurs din toamna lui 2012, pentru plata drepturile salariale incepand cu momentul destituirii, iar in conformitate cu ordinul ... (vezi toată discuția)
Plati hotarari judecatoresti pentru drepturi salariale mihteo mihteo Drepturile salariale castigate in instanta in anul 2011 de categorii de bugetari se platesc esalonat conform prevederilor OUG 71/2009 . Cum se achita ... (vezi toată discuția)
drepturi salariale ou 71/2009 Aura Pop Aura Pop Detin o hotarire judecatoreasca -obiect drepturi salariale personal din sector bugetar devenita executorie la data de 19 05 2009 Pina in ... (vezi toată discuția)