avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare antecontract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare antecontract vanzare cumparare

As dori sa stiu cum pot renunta la un ante contract de vanzare cumparare al unui apartament. Vanzatorul apartamenutului nu se tine de cuvant cu cele promise, iar starea apartamentului nu este deloc cum am trebui sa fie. Vreau sa pot renunta la acest antecontract, dar sa imi si pot primi inapoi banii oferiti drept avans.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 22:48, 16 Decembrie 2012
Buna ziua cind ati facut ante contractul ati avut acolo niste clauze daca una dintre persoane se razgindesc ,cititi cu atentie contractul si veti gasi raspunsul acolo ,nu se poate renunta usor la notariat ,totul este prin instanta ,depinde si cine renunta daca va puteti lua bani inapoi sau nu ,cititi cu atentie ante crontactul ,succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare imobil AliAle AliAle Buna ziua , Ma adresez dvs cu rugamintea de a obtine informatii in legatura cu clauzele unui contract vanzare cumparare. Dat fiind faptul ca in antecontract ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea antecontractului de vinzare cumparare zilah zilah Daca din vina vinzatorului n-a fost posibil sa incheiem contractul de vinzare-cumparare timp de sase luni ,ce despagubire putem sa-i cerem? (vezi toată discuția)
Foarte urgent !!!! va rog ajutatima cu un sfat!! ginamangra ginamangra Vreau sa cumpar un apartament cu banii cash dar intreaga suma o voi avea doar peste o luna asa ca m-am inteles cu vanzatorul apartamentului sa-i dau o parte ... (vezi toată discuția)