avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CASS pentru salariatii cu handicap accentuat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CASS pentru salariatii cu handicap accentuat

Un salariat cu handicap trebuie sa plateasca contributia la sanatate fiindca el este asigurat in urma handicapului de ce sa i se mai retina din salariu aceasta contributie.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:55, 16 Decembrie 2012
Da, trebuie să plătească, asigurarea automată se face doar în cazul persoanelor cu dezabilitati fără venituri. Are totusi scutire de la plata impozitului pe venit.
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la asigurarile de sanatate dcorodan dcorodan Buna ziua, Am o nelamurire privind plata contrib. de sanatate. Cazul este urmatorul: persoana are carte de munca, plateste contributia aferenta salariului, la ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 448/2006 lidiuta08 lidiuta08 o persoana salariat in perioada la care se face referire in legea 225/2015 cu privire la scutirea de la plata a contributiei de sanatate(2012-2015) , in afara ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei asig.de sanatate asupra veniturilor din dividende mihanego mihanego am urmatoarea situatie: 1.profit aferent exercitiului financ.2007 repartizat la rezultat reportat, 2.in luna iulie 2008 asociatul unic,administrator,care nu ... (vezi toată discuția)