avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... venituri agent asigurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

venituri agent asigurare

buna ziua
un agent persoana fizica care are contract de asigurari realizeaza un brut de 635 lei in luna octombrie si primeste o suma de neta de 370 de lei. mi se pare cam putin. e corect calculat sau e posibil sa se fi strecurat o graseala?
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: IRLUBUCURESTI , utilizator 16:30, 17 Decembrie 2012
cat aveti garantia pt bani care se retine in procente ma refer?se retine impozitul 16%, sanatatea 5,5% si daca nu sunteti angajat se retine si CAS 10,8%.
Venitul in baza a cel obtineti ? .. raport juridic de munca - aveti incheiat contract de munca - sau raport civil - aveti incheiat alt tip de contract.
nu e contract individual de munca. cred ca asa ii zice contract de agent. oricum mi se pare f puternic taxat la sumele de mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere impozit si sanatate AdrianaMorosan AdrianaMorosan Sunt pensionare si fac colaborare la o firma de vanzari directe. Vreau sa stiu daca este corect sa se opreasca impozitul 16% si sanatatea 5,5% din tot ... (vezi toată discuția)
Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii si pensia TES TES VA ROG SA -MI PRECIZATI DACA SALARIILE COMPENSATORII SUNT DOAR UN AN VECHIME SAU SE TRECE IN FISA DE CALCUL SI VALOAREA LOR PENTRU STABILIREA PUNCTAJULUI ... (vezi toată discuția)