avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonus - contract suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonus - contract suspendat

Daca am angajati cu CIM suspendat (ingrijire copil, de ex) insa as dori sa le acord si lor un bonus de sfarsit de an, cum as putea face acest lucru?
Contractele fiind suspendate, cum as putea sa le trec in statul de plata si sa platesc contributiile aferente pentru sumele respective?

Firma este privata.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2012
doriacristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 18 Decembrie 2012
Se poate acorda asa ceva ... potrivit, art.49 alin.e C.mun., pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat cele prevazute la alin. (2), daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.

Stabiliti in Reg.Intern al dvs acordarea acelui bonus si persoanleor carorar le este suspendat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pielucian pielucian salut. am o intrebare: cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pentru ca intr-un articol din ccm pe companie prima de craciun se plateste odata cu ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare bonus inainte de intrarea in concediul prenatal Roxana_Marcela_N Roxana_Marcela_N Buna ziua, Ma pregatesc sa nasc la mijlocul lunii Iulie si la firma la care lucrez se acorda bonus pentru fiecare trimestru. Astfel eu voi lua zilele de ... (vezi toată discuția)
Prima de craciun in cic medeeam78 medeeam78 Buna ziua!! Incepand cu 1 octombrie beneficiez de concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului pana la varsta de 1 an si evident am contractul de munca ... (vezi toată discuția)