avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... carantina in scoala - varicela
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

carantina in scoala - varicela

Buna ziua. Nu stiu daca am postat corect mesajul meu, sau daca trebuia postat in alta rubrica dar in ideea ca totusi cunoaste cineva rasunsul problemei mele si vrea sa-mi raspunda o scriu totusi aici.
Copilul meu este in cl a x a la un colegiu. Au facut toti din clasa varicela, int-un termen relativ scurt, fara ca scoala sa ia vre-o masura in acest sens. Avand in vedere ca acesti elevi sunt la o varsta mai mare, aceasta boala este mai severa si multi au facut complicatii si au avut de suferit fizic si financiar mai mult, as vrea sa stiu daca este vre-o lege care se poate impune in aceasta situatie si care sunt drepturile ce au fost incalcate. Si o parte din profesori s-au molipsit.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:53, 19 Decembrie 2012
Anuntati Directia de Sanatate Publica din orasul dvs, Spitalul de Boli Infectioase, Inspectoratul Scolar. Poate mergeti mai multi parinti pt a rezolva situatia expusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev lasat intentionat repetent pt mentinerea unei clase cu efectiv de elevi redus alexandrubt13 alexandrubt13 in iunie anul scolar 2016-17 la o scoala directorul scolii a propus ca un elev de clasa a 6a când va trece in a 7 a sa reamana repetent in clasa a 6a pt ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform ordinului de ministru al invatamantului nr.5487/2020,la ... R.G. R.G. Buna dimineata. Conform ordinului de ministru al invatamantului nr.5487/2020,la cap.III, pct 8 se specifica :Masuri pentru elevii si personalul din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt elevă în clasa a 12-a iar anul acesta a venit ... allex.xvi allex.xvi Bună ziua, sunt elevă în clasa a 12-a iar anul acesta a venit un nou director la noi la liceu. Cum a venit, a început să facă schimbări drastice în ... (vezi toată discuția)