avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deplasare in interes de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deplasare in interes de serviciu

Buna ziua.Poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu deplasarea in interes de serviciu.M-am adresat Consiliului Local si acestia s-au dat acordul inca din luna octombrie in ce priveste decontarea drumului la o biblioteca din satul vecin care apartine de comuna.Dar jurista sustine ca deplasarea mea nu este in interiorul localitatii .Din moment ce satul apartine de comuna si biblioteca este subordonata consiliului local, cum nu este deplasare in interiorul localitatii(comunei)dupa HG1860/2006?Mentionez ca satul se afla la 3km de comuna,deci nu ma incadrez pe o distanta mai mare de 5km.Va rog sa ma ajutati ca este a 6 luna de cand merg pe banii mei .
Cel mai recent răspuns: Venetia , utilizator 10:00, 21 Decembrie 2012
sa va pot da un raspuns concret, dati-mi urmatoarele date>
1. sediul serviciului dumneavoastra unde este
2. de ce va deplasati la biblioteca din satul vecin mai exact
3. unde aveti domiciliul
1. In satul X este primaria unde se semneaza condica de prezenta si dupa aceea merg la biblioteca din satul x care este biblioteca comunala.
2. In luna august s-a infiintat la un nou centru cultural din satul Y si o mica biblioteca unde am program 2 zile pe saptamana semnat de domnul primar.Procedura in cele 2 zile este la fel, semnez condica la primarie si apoi plec la biblioteca din satul Y cu microbuzul de transport public.
3.Domiciliul meu este in satul Z de unde fac naveta(cu barca ca trebuie sa trec Dunarea) in satul X de 5 ani.
Mentionez ca satele X,Y, si Z apartin comunei.
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2012
Venetia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Lucrez la o biblioteca in comuna si recent s-a infiintat o noua biblioteca in satul vecin unde merg si acolo de 2 ori pe saptamana cu program de 8 ore. ... (vezi toată discuția)
Contestatie Teodor16 Teodor16 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot contesta la Institutia prefectului o Hotarare a Consiliului Local care prevede concesionarea unei suprafete de teren ... (vezi toată discuția)
Modificare cf: ap. 2 camere in ap. 1 camera puturos puturos Buna ziua. Am in posesie un ap. compus din o camera, o bucatarie, o baie si un hol. Suprafata totala este de 21,5 mp. Blocul a fost construit inainte de 1989 ... (vezi toată discuția)