avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dreptul de a te legitima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dreptul de a te legitima

Controlorii din mijloacele de transport in comun(tramvai,autobus) au dreptul de a te legitima si de a te retine,in cazul in care te coboara din mijlocul de transport pt ca nu ai bilet?multumesc
Au dreptul sa va ceara abonamentul sau cardul electronic si daca nu le aveti au dreptul sa va ceara sa va legitimati ca sa va aplice amenda,in cazul in care nu va legitimati pot sesiza politia,sa va retina nu au dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controlul biletelor de calatorie in mijloacele de transport in comun epstein epstein Buna ziua, Nu am cunostinte juridice si nu am fost protagonistul vreunui incident privind controlul biletelor in mijloacele de transport in comun, dar am fost ... (vezi toată discuția)
controlori ratb IsBlacks IsBlacks am si eu urmatoarele intrebari: 1. Un controlor ratb are dreptul de a lua de la mine buletinul? deoarece eu stiu ca trebuie prezentat, nu inmanat 2. ... (vezi toată discuția)
Lipsire de libertate?lamuriri razvypitesti razvypitesti Buna ziua, as vrea sa pun o problema in discutie pe care o avem mai multi cetateni din Pitesti legat de controlul care se efectueaza in mijloacele de ... (vezi toată discuția)