AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Adycristina	                   

Daca la un dosar civil la rubrica Solutia pe scurt scrie Suspendat 411 ncpc ce inseamna si ce trebuie facut si daca se judeca (vezi toată discuția)
	                    Adycristina	                   

Daca la un dosar civil la rubrica Solutia pe scurt scrie Suspendat 411 ncpc ce inseamna si ce trebuie facut si daca se judeca (vezi toată discuția)

cristina1580c	                   

Buna ziua, asi dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.
In primul rand sunt in divort cu sotul meu ....am avea prima infratisare pe data de 07.12...discutand ... (vezi toată discuția)
	                    cristina1580c	                   

Buna ziua, asi dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.
In primul rand sunt in divort cu sotul meu ....am avea prima infratisare pe data de 07.12...discutand ... (vezi toată discuția)

theox42	                   

din ce motive poate suspenda judecatorul cauza civila? (vezi toată discuția)
	                    theox42	                   

din ce motive poate suspenda judecatorul cauza civila? (vezi toată discuția)