avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 consultanta - agentie imobiliara
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

consultanta - agentie imobiliara

doresc sa ma consult cu cineva cu privire la deschiderea unei s.c. cu raspundere limitata. am o experienta intro firma de agentie imobiliare de 3 ani. am ajuns in stadiul in care vreau sa-mi deschid si eu una. in cadrul firmei nu am diploma de agent imobiliar ci ocupand functia de marketing manager. dupa care am citit pe forumuri pentru am deschide o agentie se cere acest curs. eu prin facultatea pe care o termin in anul urmator am specialitatea de marketing. doresc sa stiu ce cod caen pot valida. doresc sa fac si consultanta intermedieri imobiliare si promovare.
Cel mai recent răspuns: draghiciflorian , utilizator 18:12, 30 Decembrie 2012
grupa 68
un an nou fericit si mai prosper

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, incadrare caen preducea preducea Buna ziua Pentru incadrarea in CAEN am nevoie de atestat intrun anumit domeniu. Am facultatea neterminata, diploma de BAC uman/filologie, insa voi fi angajata ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara Gutiu Loredana Gutiu Loredana Doresc sa-mi deschid o agentie imobiliara iar acum sunt in stadiul infiintarii firmei. As dori sa stiu daca, in calitate de administrator, trebuie sa fac un ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii imobiliare alex8403 alex8403 am incheiat un contract de prestari servicii imobiliare cu o agentie imobiliara cu privire la cumpararea unui apartament si la rubrica obiectul contractului se ... (vezi toată discuția)