avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Please help - coproprietar Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Please help - coproprietar Prima Casa

Buna ziua,


Am cumparat luna aceasta un apartament prin programul Prima Casa. As dori sa stiu daca exista posibilitatea de a-l adauga pe prietenul meu, cu care urmeaza sa ma casatoresc, ca si coproprietar in contractul de vanzare- cumparare? Si ce trebuie sa facem ? Mii de multumiri !!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 11:14, 24 Decembrie 2012
Intai trebuie sa va ganditi Bine daca doriti sa faceti acest lucru! Daca da, puteti sa II donati cota parte ideala din apartament cu acordul bancii care v a acordat creditul de prima Casa. Puteti sa I donati cota parte ideala care o vreti dvs adica nu neaparat 1/2. Sau daca va ganditi sa va casatoriti, inaintea casatoriei sa incheiati o conventie matrimoniala sub regimul conventional bagand imobilul in coproprietate cu viitorul sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez ca un bun propriu sa devină bun comun? Nicolae83 Nicolae83 Acu trei luni am cumpărat un apartament prin programul prima casa fiind necăsătorit si doresc ca viitoarea mea soție sa beneficieze si ea de drepturi ... (vezi toată discuția)
Regimul comunitatii conventionale irinaa88 irinaa88 Iubitul meu a cumparat luna trecuta un apartament cu creditul prima casa(creditul facut doar pe numele lui).eu sunt trecuta ca si coplatitor.. Peste putin timp ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coproprietar la un apartament luat de sotul meu, inainte de casatorie prin prima casa ContSters407106 ContSters407106 Buna ziua, De curand m-am casatorit si sotul meu are un apartament inainte de casatorie, luat prin Prima Casa. Eu detin, de asemenea, o garsoniera pe care ... (vezi toată discuția)