avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import marfa China
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import marfa China

Buna ziua,
De curand m-am hotarat sa import prin intermediu firmei mele(S.C) ceasuri din China pe care sa le comercializez ulterior prin intermediul unui magazin online.
Intrebarile mele sunt:
Ce taxe vamale va trebuii sa platesc ?
Marfa v-a sosi prin intermediul unei firme de curierat. [editat] , livrarea este dor-to-dor. Firma de curierat mi-a zis ca voi fii contacta cand marfa se afla in vama pentru a trimite documentele necesare pe email.
Voi platii TVA la vama? eu nu sunt platitor de TVA.
Ce alte taxe vamale se percep?
Multumesc!

[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati comerciale. Multumim pentru intelegere]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Decembrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: cata4you , utilizator 15:18, 20 Ianuarie 2013
As dori sa impart un container din Guangzu, China, spre Constanta. Pentru detalii sanati-ma la nr de telefon 0086 15013010900. Oferta valabina pana in data de 27 ianuarie 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale prin curierat rapid NituC NituC Buna ziua , Incerc sa imi deschid un magazin online dar inainte sa incep trebuie sa ma informez cu privire la anumite aspecte . Am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)
Abrevieri transport maritim cif, sonya33 sonya33 buna ziua, am importat marfa din China 950usd- plata in avans, transport 625, factura fiind CIF Bucuresti. marfa a ajuns in portul Koper din Slovenia, ... (vezi toată discuția)