Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca exista un termen legal in care cei de la inmatriculari trebuie sa dea un raspuns celui care solicita inmatricularea unui autoturism.
Eu pe data de 19.12.2012 am depus dosarul complet(inclusiv taxa de poluare,fisa de inmatricularte etc.),mi-a fost primit dosarul la ghiseu,m-au trimis chiar sa platesc numerele preferentiale si mi-au spus sa revin in 2 ore sa ridic numerele definitive.
Cand am ajuns am avut surpriza sa nu-mi fie acceptat dosarul-lucru spus de catre seful de la inmatriculari-fara sa-mi motiveze;spunandu-mi ca voi primi o 'adresa' acasa. Vreau sa stiu daca e legal,avand in vedere ca pe 28.12 imi expira numerele provizorii si nu voi mai putea circula.
Nu e normal sa-mi prelungeasca macar numerele provizorii pana se gandesc daca imi inmatriculeaza sau nu masina?
Ar fi trebuit sa-i cer in scris refuzul de a-mi da nr definitive??
Va rog sa-mi raspundeti!
Pentru clarificarea situatiei care a impus respingerea dosarului este necesar sa cunoasteti motivatia,sens in care se impune sa adresati cerere oficiala sau audienta la seful de serviciu inmatriculari auto
Certificat anglia
radubc92
Salutare am si eu o întrebare daca miau fost reținute plăcuțele si certificatu eu mi-am scos numere roșii sa pot circula dar nu am fost sa mai recuperez ... (vezi toată discuția)