avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Certificat anglia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Certificat anglia

Salutare am si eu o întrebare daca miau fost reținute plăcuțele si certificatu eu mi-am scos numere roșii sa pot circula dar nu am fost sa mai recuperez certificatu pentru ca nu am știut. Polițiști miau spus ca certificatul a fost trimis înapoi. As vrea sa stiu mai exat unde sa i-l caut acum??? Pt ca fără el nu pot obține al doilea rând de nr rosii
Cel mai recent răspuns: Istvan Mihaly , Consultant asigurari 09:41, 18 Decembrie 2014
Acel certificat probabil a fost anulat deja, daca s-a trimis inapoi in Anglia. Cel mai bine va lamureste la informatii (la inmatriculari) si daca nu va lamureste cel de la ghiseu cereti audienta la seful unitatii, desi nu prea vad ce puteti face in afara variantei de inmatriculare definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)