Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si am avut 0,82 in aerul expirat .Am fost condus la spital unde mi s-a recoltat decat o proba de sange si pe a doua am refuzat-o dand o declaratie de refuz . Am cerut recalcularea , rezultatul la primul dosar mi-a venit 0,80 in sange la limita legala. Pentru cel de al doilea dosar am dat o declaratie la ofiterul de ancheta unde am sustinut ca nu mai stiu daca este scrisul meu pentru ca mi-a fost rau si tocmai de aceia am refuzat a doua proba biologica.Ofiterul de ancheta a zis ca im-i cere expertiza grafologica ,desi chiar daca recunosteam ca eu am scris nu stiu daca ma putea invinui de refuz.
Deci am doua dosare la diferenta de trei ore,la primul recacularea a iesit 0,80 si la al doilea nu am decat o proba de sange ,pot fi invinuit si trimis judecata? Ce sanse am sa-mi recuperez permisul? Va multumesc.
Multumesc mult pentru raspuns.Si dupa experienta dvs ce sanse am sa primesc o amenda administrativa?Sau ce ma sfatuiti ? Sa-mi angajez un avocat ? Din nou va multumesc .
Pai la valoarea din sange la primul dosar la recalculare la I.N.M.L. Mina Minovici mi-a venit 0,80 in sange , dar la al doilea numai retin , am inteles ca se dubleaza fata de testul etilotest.
Legislatie
kacio
Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)