avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la Volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la Volan

Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si am avut 0,82 in aerul expirat .Am fost condus la spital unde mi s-a recoltat decat o proba de sange si pe a doua am refuzat-o dand o declaratie de refuz . Am cerut recalcularea , rezultatul la primul dosar mi-a venit 0,80 in sange la limita legala. Pentru cel de al doilea dosar am dat o declaratie la ofiterul de ancheta unde am sustinut ca nu mai stiu daca este scrisul meu pentru ca mi-a fost rau si tocmai de aceia am refuzat a doua proba biologica.Ofiterul de ancheta a zis ca im-i cere expertiza grafologica ,desi chiar daca recunosteam ca eu am scris nu stiu daca ma putea invinui de refuz.
Deci am doua dosare la diferenta de trei ore,la primul recacularea a iesit 0,80 si la al doilea nu am decat o proba de sange ,pot fi invinuit si trimis judecata? Ce sanse am sa-mi recuperez permisul? Va multumesc.
Dupa ce o sa o aflati mai reveniti,de principiu daca in sange este peste 0,80 urmeaza sa fiti trimis in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie kacio kacio Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)
Pot solicita recalcularea? Bouu Bouu Acum 4 luni am fost despistatcu o alcoolemie de 1,1 in aerl expirat , dupa ce mi s-au recoltat probe de sange mi s-a eliberat o dovada fara drept de a mai ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)