avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale un SRL romanesc poate presta servicii in constructii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

un SRL romanesc poate presta servicii in constructii in Italia ???????

Buna ziua.
Problema mea este urmatoarea :
Avem un SRL infiintat in Romania in 2008 cu profil in constructii . S-a ivit o oportunitate de lucru in Italia si nu suntem siguri daca putem activa in Italia cu aceasta firma . Mentionez ca firma este platitoare de tva iar administratorul este persoana fizica italiana . Pentru efectuarea lucrarii este nevoie de 2 persoane - una este administratorul italian , iar a doua ar fi o persoana romana .
Intrebarea mea este daca e posibila desfasurarea activitatii de prestari servicii in domeniul constructiilor in alte state intracomunitare , este greoaie procedura ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 18:47, 7 Februarie 2009
Poate presta servicii in comunitatea europeana orice firma.Salariatii vor fi detasati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare firma romaneasca in italia Pena Pena Buna ziua, Vrem sa infintam o firma in Romania care sa execute lucrari in constructii pe teritoriul Italiei. Cum putem face acest lucru? Ce forme legale ... (vezi toată discuția)
Neclaritati ContSters222888 ContSters222888 buna ziua, am si eu o rugaminte la cei experti de pe acest forum, va rog sa imi spumeti cum pot lucra in italia cu o firma de constructii cu sediu in romania? ... (vezi toată discuția)
Angajare nerezidenti gabrielaconta gabrielaconta O firma din Romania a incheiat un contract de prestari servicii in constructii cu o firma din Italia. In vederea efectuarii lucrarilor de constructii in ... (vezi toată discuția)