avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare nerezidenti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare nerezidenti

O firma din Romania a incheiat un contract de prestari servicii in constructii cu o firma din Italia. In vederea efectuarii lucrarilor de constructii in Italia, firma din Romania doreste sa angajeze persoane din Italia, care sa lucreze in Italia.
Daca stie cineva care este procedura, in ceea ce priveste angajarea persoanelor rezidente in Italia, la firma din Romania, care desfasurarea activitatii in Italia. Avand in vedere ca firma din Romania va presta lucrari de constructii in Italia, va trebuie sa aiba autorizatii speciale in ce priveste desfasurarea acestei activitatii, in domeniul securitatii muncii sau altele legate de personal? In cazul unui control cu ce documente dovedim ca salariatii sunt angajati cu forme legale in Romania?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Functionare firma romaneasca in italia Pena Pena Buna ziua, Vrem sa infintam o firma in Romania care sa execute lucrari in constructii pe teritoriul Italiei. Cum putem face acest lucru? Ce forme legale ... (vezi toată discuția)
un srl romanesc poate presta servicii in constructii in italia ??????? dorina.ana dorina.ana [b]Buna ziua. Problema mea este urmatoarea : Avem un SRL infiintat in Romania in 2008 cu profil in constructii . S-a ivit o oportunitate de lucru in Italia ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare- activitate dependenta cu un nerezident Olteanu Cornelia Olteanu Cornelia Daca o firma din Romania doreste sa incheie un contract de colaborare cu un nerezident ,persoana fizica (nu face parte din UE) pentru prestari servicii.Ce ... (vezi toată discuția)