In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul recent achizitionat. Termenul pentru proces a fost fixat foarte tarziu (in toamna anului 2013) si, avand nevoie de autoturism a trebuit sa platesc taxa si sa-l inmatriculez. Cum pot proceda in continuare? Daca prin instanta voi primi o hotarare definitiva si irevocabila din care sa rezulte ca nu trebuia sa achit acea taxa,imi voi putea recupera banii doar prezentandu-ma la Finante cu acel document, sau va fi nevoie sa actionez din nou DGFP in judecata #-o ?
consider ca poate face o cerere precizatoare pina la primul termen de judecata , in care solicita restituirea taxei achitate ilegal si va indica partile cu care intelege sa se judecare ,in ce priveste procedura cu AFP nu se mai solicita s-a pronuntat un RIL in acest sens ,
buna am si e o intrebare...daca sentiinta recursului a fost programata peste 4 luni...se poate depune o cerere in care sa se modifice data? adik sa fie mai repede?
multumesc