avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis auto

Salutare si la multi ani!
Vreau sa-mi preschimb permisul auto (categ. B) pana in data de 19.01.2013. Valabilitatea permisului actual este pana in 2016.
Intrebare: ce valabilitate va avea noul permis ? 2023 sau tot 2016?
Am vazut undeva o discutie pe tema asta si voiam o parere avizata.
Multumesc anticipat pt. raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: marco07 , utilizator 15:31, 7 Ianuarie 2013
Noul permis va avea o valabilitate de 10 ani in cazul categoriei B. De ce vreti sa il preschimbati? Mai aveti 3 ani pana la expirarea valabilitatii ...
Vreau sa-l schimb fiindca am alta adresa in CI. Pe de alta parte, peste trei ani voi plati mai mult, in plus va trebui sa fac si fisa medicala. Nu ca as avea probleme, dar asta ia ceva timp.
In cazul in care adresa de domiciliu este diferita de cea inscrisa in permisul de conducere aveti motive pentru preschimbare.
Asa ma gandeam si eu. Apropos, daca as fi avut aceeasi adresa in CI si permis, as fi putut, totusi, sa solicit o preschimbare (avand in vedere celelalte doua motive de mai sus) ?
Daca il pierdeti, deteriorati sau vi-l fura cineva :)

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)
Carnet conducere FFE FFE daca am pierdut carnetul de conducere inca valabil(expira 2016) noul carnet valabilitatea lui este pina in 2016 cand expira celalant sau este de 10 ani ... (vezi toată discuția)
Permis preschimbat din rep. md in ro, nu este recunoscut in germania dumitrumd dumitrumd Buna ziua, Am o problema legata de preschimbarea permisul de conducere in unul german si as avea nevoie de un sfat legat de asta. In [b]2000[/b] am ... (vezi toată discuția)