avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot gasi o persoana?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot gasi o persoana?

Probabil e foarte greu, daca nu chiar imposibil ce vreau eu sa aflu, dar va cer o parere... Am fost un copil infiat, dupa decesul parintilor adoptivi am gasit certificatul de infiere pe care statea scris doar numele mamei biologice, despre tata fiind mentiunea "tatal natural". Am gasit-o pe mama biologica, dar dupa 6 luni de cand ne-am cunoscut, a decedat intr-un mod tragic... N-am apucat sa vorbim despre detalii din tineretea ei, implicit despre imprejurarile in care am venit pe lume si m-a dat spre infiere... Am vreo sansa sa-l gasesc pe tatal meu biologic? In conditiile in care nu am nici o informatie despre el... Mutumesc!
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 19:39, 8 Ianuarie 2013
Primul pas ar fi sa stati de vorba cu rudele mamei biologice.
Tot ce au putut spune a fost ca mama nu a vorbit niciodata despre acea parte a vietii ei... Cand am fost la inmormantare, majoritatea rudelor ei au ramas inmarmurite sa afle ca a avut o fiica, nimeni nu stia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate irina.modrea@gmail.com irina.modrea@gmail.com Parintii mei biologici au divortat, iar in urma divortului tatal meu si-a schimbat numele si eu si mama am luat numele celui de-al doilea sot al mamei. Incerc ... (vezi toată discuția)
Urgent urgent urgent !!! - se poate efectua vanzare unui imobil de catre un parinte unde exista un copil infiat? flori2 flori2 Buna ziua, Ma adresez tuturor profesionistilor de pe acest site care m-ar putea ajuta respectiv lamuri in urmatoarea problema. La varsta de 13 ani in anul ... (vezi toată discuția)
Frati vitregi la mostenire andapaun andapaun As vrea sa va rog sa-mi spuneti care este ordinea succesiunii si care sunt cei cu drept de mostenire in urmatorul caz: o prietena a mamei a decedat. Decedata ... (vezi toată discuția)