avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbare permis de conducere

Buna ziua,
Un conducator auto profesionist, care are permis de conducere eliberat in anul 2008 si ii expira in 2017, trebuie sa isi preschimbe permisul pana la data de 19.01.2013 ? Am inteles ca permisele cond. auto prof. vor fi valabile doar 5 ani.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:47, 11 Ianuarie 2013
permisele sunt valabile pana la expirare.
dupa 19.01.13 vor avea valabilitate 5 ani in loc de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere floraresu floraresu Buna seara. Trebuie obligatoriu schimbat permisul de conducere chiar daca se afla in termenul de valabilitate? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto valabilitate milikutza milikutza Buna ziua, sotului meu ii expira permisul in anul 2015 - permis de profesionist.(tip vechi). El doreste schimbarea acestuia dar cand s-a dus la ghiseul de ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis de conducere la schimbarea domiciliului mariaci mariaci buna ziua, as dori sa stiu cateva detalii legate de preschimbarea permisului de conducere ca urmare a schimbarii domiciliului. astfel, ma intereseaza in ce ... (vezi toată discuția)