avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbare permis de conducere la schimbarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbare permis de conducere la schimbarea domiciliului

buna ziua,
as dori sa stiu cateva detalii legate de preschimbarea permisului de conducere ca urmare a schimbarii domiciliului.
astfel, ma intereseaza in ce masura modificarile aduse codului rutier ce se aplica incepand cu 19.01.2013 au impact asupra acestei situatii, respectiv:
- reprezinta obligativitate preschimbarea permisului ca urmare a schimbarii domiciliului? daca da, care este termenul legal si care sunt sanctiunile aplicate?
- este necesara realizarea controlului medical daca preschimbarea permisului se face dupa 19.01.2013?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariaci , utilizator 09:31, 15 Ianuarie 2013
-dar cat de vechi va este permisul??? ma refer la faptul ca pe noile permise (cel putin din 2011 incoace), nici nu se mai trece domiciliul deloc, deci daca aveti permis fara domiciliu trecut pe el, ce rost are sa-l schimbati.
- in ce priveste analizele medicale, DA, trebuie facute obligatoriu incepand din 19.01.2013.
va multumesc pentru raspuns! permisul este din 2007 si valabil pana in 2017, ca atare are domiciliul mentionat pe el... in concluzie, dat fiind ca domiciliul nu se mai trece pe noile permise, mai reprezinta obligativitate schimbarea celui pe care il am deja? in al doilea rand, ce analize medicale sunt necesare incepand cu 19.01.2013 si unde trebuie facute? exista reglementari in acest sens? multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere floraresu floraresu Buna seara. Trebuie obligatoriu schimbat permisul de conducere chiar daca se afla in termenul de valabilitate? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Schimbarea cartii de identitate si permisului auto pika_ro pika_ro Buna ziua, la schimbarea domiciliului (vechiul domiciliu ramane in continuare proprietatea familiei) impreuna cu schimbarea carnetului de identitate trebuie ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Brleanuaurel1981 Brleanuaurel1981 buna ziua o intrebare mai trebuie sa fac fisa medicala daca vreau sami schimb prmisul nu il am expirat trebuie sal schimb pentru adresa (vezi toată discuția)