avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am batut un procuror..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am batut un procuror..

Am batut un procuror... l-am vazut pe strada, l-am recunoscut si i-am spart nasul.

Pot pati ceva?
Pe de o parte nu cred ca ia mai mult 2-3 zile IML, pt. ca doar i-am spart nasul, insa... pe de alta parte e procuror....

Cum ma pot apara? nu e cazul meu ce al unui prieten ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Bengiamin78, utilizator
Cel mai recent răspuns: acerbo , utilizator 03:21, 13 Ianuarie 2013
Este posibil si sa fie batut si sa nu fie batut tot la fel cum poate primi o pedeapsa cu suspendare sau cu executare.
Si eu inclin sa cred ca va fi o pedeapsa cu executare daca se va dovedi infractiunea.
Ce sansa are?
Dvs. va ganditi ca va fi batut ca sa recunoasca.
Daca vine insotit de avocat nu poate fi batut decat daca ar fi retinut.
Ca sa fie retinut trebuie sa existe probe.
Avocatul poate face plangere impotriva masurii retinerii.
Daca il vor bate se poate face plangere penala.
Daca se face plangere penala se ajunge la IML.
Si tot asa...

Mai exista si alte aspecte de drept pe care se pot face aparari.

Oricum nu va fi deloc o zi linistita pentru faptuitor.
Interesant, in oradea au fost cazuri cand avocatul a fost dat afara de catre mascati,si da-i si mana pe infractor, chiar daca avocatul suna la 112,etc... :)))
Sarmanu avocat cand si-a vazut clienti a renutat in ai apara, doar sa le vina la aia de martor... si nimic nu s-a intamplat din pacate, in fine cred ca pt. asta ar trebui deschis alt topic.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2013
acerbo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aruncat cu hamburgerul in procuroare... picpic89 picpic89 Am un proces penal, in care sunt parte vatamata. Procurorul de caz tergiverseaza aflarea adevarului de 2 ani, dupa ce pt. anumite persoane a facut dijungerea ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa IancMar IancMar Buna ziua! Daca am rugat o anumita persoana sa bata o alta persoana care a aflat si a depus plangere la poltie ce se poate intampla? Precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)
7 dosare penale,judecat i n stare de libertate frank_kvitta frank_kvitta o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva: conducere fara permis numere expirate vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)