avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie model 2 sau 3?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie model 2 sau 3?

Buna ziua!
Am o nelamurire: vreau sa adaug la obiectul secundar de activitate codul 5210 Depozitari, si totodata sa o autorizez. Am inteles ca trebuie completata declaratia model 3, in care se trec si activitatile autorizate prin declaratie model 2 data anterior, doar ca nu mai gasesc nici copia de pe declaratie si nici certificatul constatator.
Este vreo problema daca nu trec toate activitatile din declaratia 2, ci doar cele care se desfasoara?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: fcamy , utilizator 15:07, 12 Februarie 2009
LE PUTETI TRECE DOAR PE CELE PE CARE LE DESFASURATI IN DECLARATIA MODEL 3, DOAR CA VA TREBUI SA DATI SI CERTIFICATUL CONSTATATOR IN ORIGINAL LA R.C. DACA NU IL MAI AVETI IL DECLARATI PIERDUT INTR-UN ZIAR LOCAL SI MERGETI CU PAGINA LA R.C., CU DECLARATIA MODEL 3, SI CU O CERERE( IL AVETI IN ACTUL CONSTITUTIV SAU IL ADAUGATI ACUM?)
De ce sa trebuiasca vreun certificat constatator? Registrul comertului are evidenta tot timpul, de ce sa ii dai un act emis tot de el?

Uitati-va pe ghidul ONRC pentru extinderea obiectului de activitate, mentioneaza toate documentele necesare: [ link extern ]

:offtopic: Va rog nu mai scrieti cu majuscule, regulamentul de postare interzice acest lucru. Multumesc!
Acum vreau sa il adaug in actul constitutiv.
Este vreo diferenta daca il adaug acum sau il am deja?

Va multumesc
Bineinteles ca e o diferenta, numai adaugarea presupune modificarea actului constitutiv si inregistrare la RC.
Stiu si eu ca adaugarea presupune actualizarea actului constitutiv, ma refeream la completatul declaratiilor

Alte discuții în legătură

Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)