avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art.320 ind.1 c.proc.pen.-pot sa revin asupra ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art.320 ind.1 c.proc.pen.-pot sa revin asupra recunoasterii vinovatiei in apel?

in instanta de fond sa mers pe art 320 ind 1 dar sa primit pedepsa max acum suntem la faxa de apel mai pot renunta as vrea neaparat sa se judece dosarul multumesc
Cel mai recent răspuns: gemi , utilizator 19:46, 18 Februarie 2013
Ce i-a explicat sau nu avocatul nu va conta pentru instanta.
Fiecare persoana are dreptul de a-si alege avocatul si felul in care face alegerea avocatului dupa aprecierea sa se poate intoarce sau nu impotriva sa.

Instanta nu va lua in consideratie aspectul invocat de dvs. referitor la avocat tocmai pentru faptul ca se prezuma ca a beneficiat de aparare calificata.
Va puteati angaja orice alt avocat fara ca legea sa va opreasca a alege avocatul.
De aceea se numeste avocat ales...

dna moderator simonet va rog samilasati intrebarile fiindca nu sunt aceleasi chiar am nevoie de raspunsuri ca nu scriem pe acest cite de bine ce suntem multumesc

si daca si la urmatorul termen nu se prezinta?acum a citato prin evidenta populatiei

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
:offtopic:Interventie moderator.
Daca ati fi lecturat cu mai multa atentie mesajele anterioare, cat si mentiunile din subsolul topicului, ati fi observat ca mesajele care au incalcat pct.1.3 din Regulament au fost sterse, nu inainte ca ele sa fie conexate la mesajele anterioare.
Mai mult decat atat, desi v-am rugat sa nu mai postati in aceasta maniera, mai sus ati continuat in mod identic.
Chiar va este asa de greu sa editati un mesaj in 30 de minute?
Multumesc pentru intelegere.
gemi a scris:

si daca si la urmatorul termen nu se prezinta?acum a citato prin evidenta populatiei

Nu are prea mare importanță dacă se prezintă sau nu. Ceea ce e important este ca partea să fie legal citată, adică să fie îndeplinită procedura de citare.
Dacă partea este legal citată și nu se prezintă este treaba ei. Judecata se poate face și în lipsa acesteia.

Citarea se poate face prin poștă, prin agentul instanței direct la domiciliu, prin afișare, etc.
va rog sami ziceti daca in instanta in proces judecatorea intreaba pe inculpat daca merge pe 320 s,iar iculpatul zice ca da dar nu intregul rechizitor si avocatul zice clar ca merge pe 320 dar a depus si probe in circumstantiere deci nu intreg rechizitoriu si grefiera scrie declaratia inculpatului care zice recunosc intreg rechizitoriu dar inculpatul nu a citito inainte so semnze putem cere inregistrarea audio video de la proces?suntem in apel acum

Alte discuții în legătură

Respingerea cererii de aplicare a disp.art 320 ind. al. 7 din c. proc. pen.- ce mai pot face? andrutu andrutu am si eu o intrebare?am un proces penal in urma caruia am o condamnare de 6 ani.am facut apel la curtea de apelsi am cerut art.320,indice 1.,dar parca nici nu ... (vezi toată discuția)
Aplicare art 320 ind 1 cod proc penala ralucagogiltan ralucagogiltan ce concluzii poate sa puna partea vatamata constituita parte civila in situatia in care inculpatul, desi in cursul urmaririi penale nu a recunoscut faptele, ... (vezi toată discuția)
Art 320 ind 1 apel marcusel marcusel buna ziua, multumesc tuturor ce ma pot ajuta. Am un prieten ce a fost arestat in 2011 pentru furt calificat, iar la recursul arestarii preventive sa dispus ... (vezi toată discuția)