Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

andradi2 
	    	Utilizator

andradi2 
	    	Utilizator	    

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

andradi2 
	    	Utilizator

andradi2 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 darkynok	                   

sau este obligatoriu ca dupa factura 4 sa fie 5 apoi 6 apoi 7 si etc ..... ? pt ca am observat la unele firme (magazine online) ca numarul este aleatoriu(nu ... (vezi toată discuția)
	                    darkynok	                   

sau este obligatoriu ca dupa factura 4 sa fie 5 apoi 6 apoi 7 si etc ..... ? pt ca am observat la unele firme (magazine online) ca numarul este aleatoriu(nu ... (vezi toată discuția)

mama1	                   

buna, sunt administrator la o soc. nou infintata si as dori sa stiu cum se ine evidenta formularelor tipizate si deasemenea si a registrului de inventar (care ... (vezi toată discuția)
	                    mama1	                   

buna, sunt administrator la o soc. nou infintata si as dori sa stiu cum se ine evidenta formularelor tipizate si deasemenea si a registrului de inventar (care ... (vezi toată discuția)

oanacozos	                   

Am inteles eu bine sau au fost reintroduse formularele tipizate cu serii asigurate de Imprimeria Nationala prin.HG 105/2009???????????? (vezi toată discuția)
	                    oanacozos	                   

Am inteles eu bine sau au fost reintroduse formularele tipizate cu serii asigurate de Imprimeria Nationala prin.HG 105/2009???????????? (vezi toată discuția)