avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual de munca

ce se poate intampla daca societatea la care lucrez acum ,foloseste act aditional la contract individual de munca care: eu unul nu l-am semnat ba mai mult nu exista? Mentionez ca am vrut sa scot bani de la o banca si mi-a cerut contractul individual de munca la care lucrez dar eu nu am putut sa ofer asa ceva pt ca eu nu posed decat act aditional si am cautat in toate arhivele posibile si nu a fost de gasit. Ma puteti indruma ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: BengaRaul , utilizator 18:18, 13 Ianuarie 2013
Fără contract individual de munca nu se da un credit la banca care am fost asta sunt sigur. Eu am intrebat care contract individual este valabil ultimul semnat sau acel contract care nu exista si s-a facut actele aditionale? Cred ca mutarea mea este un abuz si din acest motiv cred ca a dispărut cim al meu? Ce parere aveți?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua, Cumnata mea sa angajat la un magazin in urma cu citiva ani ,dupa perioada de proba i sa dat un contract de munca in copie ,semnat si de ITM dar ... (vezi toată discuția)
Carte de munca dasca7727 dasca7727 am si eu o problema m-am angajat la un restaurant dar nu am semnat nici un contract eu am vrut sa plec si mi s-a spus ca tb sa dau preaviz tot ce le-am dat e ... (vezi toată discuția)
Nu am semnat contractul de munca ContSters315461 ContSters315461 Buna ziua oameni buni. De o saptamana m-am angajat la o companie. Am dus toate actele necesare angajarii, dar nu am semnat nimic, adica nu am semnat niciun ... (vezi toată discuția)