giuglea a scris:
achizitionati mj. fixe,obiecte de inventar pe care le puteti plati cu banii pe care ii aveti in casa.
Care bani:beta:??
@denisa2011
Nici in cont 462?
Daca nu aveti sold nici acolo si societatea a avut profit il puteti repartiza si achita:rolleyes: (stiti de ce am facut asa, da?), dar trebuie sa achitati la Bugetul de Stat si impozitul aferent acestora.
Daca nici varianta aceasta nu-i valabila, eu va sfatuiesc sa nu faceti inregistrari de genul platilor catre asociati, asa cum ati scris in celalalt topic, fara baza legala. Si cum aceasta nu prea exista din ceea ce am citit pana acum, sfatul meu este sa incheiati definitiv colaborarea cu aceasta firma in conditii amiabile. Nimeni nu va poate forta mana sa inregistrati sau sa semnati acte contabile fara a avea justificari. Dar daca in necunostinta de cauza o faceti totusi, raspunderea este a Dvs.
Personal, consider ca mai mult de atat nu poate face nimeni pentru Dvs. Meseria noastra este grea, dar frumoasa si se invata in timp. Capcane se ivesc la tot pasul, problema este sa cunoastem legislatia astfel incat sa nu picam in extrema cealalta.