avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Testarea cu aparatul poligraf - cine propune testarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Testarea cu aparatul poligraf - cine propune testarea

cine hataraste ca un invinuit poate sa fie testat cu aparatul poligraf?politia sau instanta?si cum de face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Takeda , utilizator 02:51, 9 Iunie 2013
domnul avocat Lascoschi voiam sa zic...imi cer scuze
Buna ziua,
Va prezint situatia tatalui meu: In urma cu 3 saptamani a fost acuzat de o vecina de palier ca i-ar fi furat o suma de bani din casa. Aceasta vecina ia dat cheia tatalui meu acum 7 ani pentru a avea grija de ea daca se intampla ceva. De 7 ani tatal meu nu a intrat niciodata la ea in casa fara ca aceasta sa se afle in locuinta. Respectiva l-a acuzat initial de furtul a 4600 de lei apoi de furtul a 9600 de lei sustinand ca au disparut acesti bani cand ea nu era acasa iar cum tatal meu avea cheia sigur el i-a furat.Tatal meu a fost la politie a dat o declaratie iar cei care ancheteaza i-au solicitat efectuarea testului poligraf. Stiindu-se nevinovat si de buna credinta a acceptat. Acum dupa documnetare pe acest site am vazut ca este irelevant si chiar poate sa incurce acest test in sensul ca si un om nevinovat poate pica testul. Tatal meu a avut tuberculoza, pe 28 martie a iesit din spital, si este sub tratament medicamentos strict. De asemnea este diabetic(insulina) si cardiac. In aceste conditii de tratament testul poate fi proba?Daca a acceptat efectuarea testului se poate razgandi acum tinand cont de faptul ca testul nu se face persoanelor aflate sub tratament medicamentos dur?

Va multumesc si astept niste sfaturi si ce putem face in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Testul poligrafului Mari.an Mari.an de exemplu: Accept testul poligrafului fara ca eu sa fi savarsit vreo fapta si totusi in urma careia sunt suspectat. Daca acuzatorul nu detine alte probe ... (vezi toată discuția)
Poligraful dispus de instanta Eos Eos Se poate dispune, din oficiu, de catre instanta de judecata testarea cu poligraful? Daca de, care este procedura? Se trimite dosarul la politie (acolo unde ... (vezi toată discuția)