Daca la data efectuarii evaluarilor anuale respectivul nu mai este numit pe functia publica, nu mai aveti ce evaluare sa-i faceti, inclusiv dosarul profesional fiind "plecat" odata cu titularul.
Evaluarea performanţelor profesionale individuale se face şi în cursul perioadei evaluate (01.01.2012-31.12.2012), în următoarele cazuri:
în cazul în care raportul de serviciu/contractul individual de muncă al salariatului a încetat, a fost suspendat sau a fost modificat. În acest caz, salariatul va fi evaluat pentru perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2012 şi data la care s-a dispus încetarea, suspendarea sau modificarea raportului de serviciu/contractului individual de muncă;
În cazul în care pe parcursul perioadei evaluate salariatul a dobândit o diplomă de studii de nivel superior şi a fost promovat, în condiţiile legii, într-o funcţie corespunzătoare studiilor absolvite;
În cazul în care pe parcursul perioadei evaluate salariatul a fost promovat în grad/treaptă profesională superior/superioară.
În cazul în care salariatul şi-a început activitatea în cursul perioadei evaluate, acesta va fi evaluat pentru perioada cuprinsă între data angajării/numirii în funcţia publică şi 31.12.2012.
Da, se face evaluare doar pe perioada lucrata - trei luni in cazul Dvs.
Fisa de evaluare
maria8574
Buna ziua!
As dori si eu daca se poate sa-mi spuneti pana la ce data se elibereaza fisele de evaluare, deoarece eu lucrez ca functionar public si nu am primit ... (vezi toată discuția)