avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... evaluare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

evaluare functionar public

se mai face evaluarea anuala a unui functionar public daca a lucrat 3 luni intr-un an fiind numit pe perioada determinata? multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 10:47, 21 Ianuarie 2013
Nu.
Daca la data efectuarii evaluarilor anuale respectivul nu mai este numit pe functia publica, nu mai aveti ce evaluare sa-i faceti, inclusiv dosarul profesional fiind "plecat" odata cu titularul.
este in continuare pe functia publica,dar a lucrat 3 luni in anul 2012,deci se mai face evaluarea lui pe acest an?
Evaluarea performanţelor profesionale individuale se face şi în cursul perioadei evaluate (01.01.2012-31.12.2012), în următoarele cazuri:
 în cazul în care raportul de serviciu/contractul individual de muncă al salariatului a încetat, a fost suspendat sau a fost modificat. În acest caz, salariatul va fi evaluat pentru perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2012 şi data la care s-a dispus încetarea, suspendarea sau modificarea raportului de serviciu/contractului individual de muncă;
 În cazul în care pe parcursul perioadei evaluate salariatul a dobândit o diplomă de studii de nivel superior şi a fost promovat, în condiţiile legii, într-o funcţie corespunzătoare studiilor absolvite;
 În cazul în care pe parcursul perioadei evaluate salariatul a fost promovat în grad/treaptă profesională superior/superioară.
 În cazul în care salariatul şi-a început activitatea în cursul perioadei evaluate, acesta va fi evaluat pentru perioada cuprinsă între data angajării/numirii în funcţia publică şi 31.12.2012.

Da, se face evaluare doar pe perioada lucrata - trei luni in cazul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare functionar public la reluare activitate DIANA_RU DIANA_RU Unui funcţionar public care a avut raportul de serviciu pentru concediu de creştere a copilului în vârstă de până la 2 ani i se poate întocmi raport de ... (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare maria8574 maria8574 Buna ziua! As dori si eu daca se poate sa-mi spuneti pana la ce data se elibereaza fisele de evaluare, deoarece eu lucrez ca functionar public si nu am primit ... (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare a functionarului public de executie din primarie si promovarea in trepte de salarizare. ANAFNAFA ANAFNAFA Sunt functionar public din anul 2000 acum referent clasa III superior treapta 3 gradatia 5 ,din anul 2005 nu sa mai acordat nici treapta nici gradatie iar ... (vezi toată discuția)