avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce nu functioneaza butonul \\"CAUTA\\"?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce nu functioneaza butonul "CAUTA"?

So?:(
Am ceva zile de cand optiunea "cauta" din forum imi arata o pagina goala , in loc de cautarea ceruta...S-a schimbat ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:17, 18 Ianuarie 2013
Cred ca nu, @ela david. La mine functioneaza perfect. Am cautat profilul meu putin mai devreme, dupa ce am citit postarea Dvs.

Posibil sa fie de vina browse-rul pe care il folositi. Incercati sa accesati Avocatnet cu ajutorul unui alt motor de cautare si reveniti.:)

Cu Google Crome merge!:dance3: Saru'mana, Gabriellle.:yes:
Cu mare placere! Ma bucur ca v-am putut fi de folos :)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie dddianaddd dddianaddd cum pot adresa o reclamatie echipei acestui site ? Unde e rubrica de CONTACT ? Ce site prost facut (vezi toată discuția)
Concurs septembrie 2009 :) Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu bravo, un nou concurs pentru noi :) :clapping: (vezi toată discuția)
Garantie chirie spatiu ela david ela david O societate comerciala are ca activitate principala inchirierea si subinchirierea de spatii.Pentru inregistrearea garantiei, osciliez intre: 1) 472- ... (vezi toată discuția)