avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PRESCRIERE DATORII
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PRESCRIERE DATORII

Buna ziua ,

Ne aflam in urmatoarea situatie :
Societatea comerciala a primit de la ANAF , decizii de impunere din oficiu pentru impozite taxe contributii cu regim de retinere la sursa pentru lunile februarie , mai si august 2007. Deciziile ni s-au comunicat in 14.01.2013.
Putem contesta deciiziile pe motiv ca anul fiscal 2007 s-a prescris .
Precizez ca sosietatea are activitatea suspendata la reg com din mai 2010.


Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: DEMIR , utilizator 17:43, 18 Ianuarie 2013
Puteti contesta cu succes aceste decizii de impunere, dat fiind ca este vorba despre debite mai vechi de 5 ani cat este termenul de prescriptie a creantelor bugetare.
Stimata doamna avocat,

Multumesc! imi era teama ca nu cumva suspendarea activitatii firmei in mai 2010 sa fi intrerupt curgerea prescriptiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere - obligatii de plata catre fnuass timplarum timplarum Va rog sa ma lămuriti si pe mine cu o problema. Pe 23.12.2014 CAS a emis o decizie de impunere din oficiu pentru anul 2007 si 2008. dupa părerea mea si din ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie ATC ATC Va rog sa ma lamuriti in privinta unui termen de prescriptie. In urma unei hotarari judecatoresti am fost obligat sa platesc catre ANAF suma de 100.000 ron. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea proprietarului unei creante din 3 in 3 ani, intrerupe prescrierea? georgetta9 georgetta9 In 1999 am luat o tzeapa de la un tip ce s-a prefacut ca vrea asociere pe firma, in fapt fiind camatar mascat. Din 2002, in urma unei hotarari, creanta a fost ... (vezi toată discuția)