avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice semnatura electronica seap
Discuție deschisă în Achiziţii publice

semnatura electronica seap

Buna ziua,
Am participat in calitate de ofertant la o licitatie pe Seap. Din neatentie am atasat documentele solicitate fara semnatura electronica (docum au fost in schimb, semnate, stampilate de catre reprez societ si scanate). Doresc sa stiu daca autorit contractanta ma poate descalifica din cauza ac aspect sau poate cere clarificari, ulterior atasant aceste docum si cu semnatura electronica. Cu alte cuvinte, am vreo sansa , portita de a nu fi descalificata direct. Mentionez ca sunt unicul ofertant. Multumesc anticipat si astept cat mai urgent un raspuns. :((
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 11:30, 28 Ianuarie 2013
Buna ziua,
Pe acest principiu am avut un raspuns de la ANRMAP anul trecut, cand inca isi mai lansa punctul de vedere.Ideea este ca trebuie sa vedeti ce scrie in fisa de date legat de aceasta obligativitate si de asemenea, ramane la latitudinea autoritatii contractante ce are de gand sa faca.:beta:
documentele transmise prin mijloace electronice dar nesemnate electronic nu produc niciun efect. cititi legea semnaturii electronice si va veti convinge. oferta dvs. de fapt nu exista iar o eventuala acceptare a documentelor semnate ulterior ar insemna ca ati depus oferta dupa termenul limita ceea ce nu este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica ofertanti ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Sunt autoritate contractanta si am o procedura online. In fisa de date am specificat ca toate documentele depuse pentru prezenta procedura sa fie ... (vezi toată discuția)
Garantie participare procedura online ibitza78 ibitza78 Pentru o procedura integral ONLINE s-a solicitat pt garantia de participare astfel: \\\\"IMPORTANT!!!!!! Op. economici vor depune dovada constituirii gar. de ... (vezi toată discuția)